تازه ترین تحقیقات و خبر ها

وبلاگ تحقیقات و اخبار و فناوری دنیا

تازه ترین تحقیقات و خبر ها

وبلاگ تحقیقات و اخبار و فناوری دنیا

خاطرات خوب با موبایل نوکیا



منبع: The Verge - به نقل از فارنت
همان‌طور که می‌دانید کار نوکیا به پایان رسید و این کمپانی مشهور و زمانی قدرتمند رسماً به زیر سایه پرچم مایکروسافت رفت.
حالا خوب است به این مناسبت نگاهی داشته باشیم بر روی خاطره‌انگیزترین و نمادین‌ترین گوشی‌های این کمپانی فنلاندی تا ابهت و قدرت آن را یادآور شویم.

نوکیا 1011– با این‌که 1011 به هیچ‌وجه اولین گوشی نوکیا محسوب نمی‌شود اما اگر به موزه نوکیا نگاهی بیندازید اهمیت این گوشی را متوجه خواهید شد. نوکیا ۱۰۱۱ که در سال ۱۹۹۲ عرضه شد اولین گوشی تحت شبکه مخابراتی جهانی GSM بود که می‌توان آن را به عنوان اولین گوشی مدرن این کمپانی نامید.



Nokia-۲۱۱۰ - نوکیا 2110 اولین گوشی نوکیا با آن زنگ رینگ‌تون خاطره‌انگیز و مشهورش محسوب می‌شود.
همچنین نوکیا 6110 که در تصویر سمت راست مشاهده می‌کنید نیز از گوشی‌های محبوب آن زمان نوکیا بود که شاید در دست خیلی‌ها دیده باشید.


Nokia 8110 - نوکیا 8110 که ابتدا در سال ۱۹۹۶ عرضه شد یک گوشی کلاس بیزنس و با یک کشوی مکانیکی بود. این گوشی را شاید در فیلم مشهور ماتریکس در سال ۱۹۹۹ به خاطر داشته باشید.


Nokia Communicator - نوکیا Communicator 9000 از جمله گوشی‌های گران‌قیمتی بود که احتمالاً آن را اصلا ندیده‌اید. این گوشی با صفحه‌کلید کامل QWERTY و صفحه‌نمایش بزرگ ۴.۵ اینچی را می‌توانستیم نزدیک‌ترین گوشی به یک کامپیوتر جیبی تلقی کنیم.
جالب است بدانید پردازنده تک‌هسته‌ای این گوشی تنها ۲۴ مگاهرتز سرعت داشت که در برابر پردازنده‌های هشت‌هسته‌ای دو گیگاهرتزی کنونی خنده‌دار به نظر می‌رسد.


Nokia 8210 - نوکیا 8210 یک گوشی انقلابی بود چرا که هنر مهندسان نوکیا را نشان می‌داد. این گوشی از یک آنتن داخلی بهره می‌برد و تنها ۷۹ گرم وزن داشت. با این وجود نوکیا توانسته بود یک پورت مادون قرمز برای تبادل اطلاعات و همچنین بازی Snake دو نفره درون آن بگنجاند.


Nokia 3310- نوکیا 3310 را شاید بتوان خاطره‌انگیزترین گوشی تاریخ نوکیا قلمداد کرد. طراحی این گوشی از ۸۲۱۰ الهام گرفته شده بود و نسخه کامل‌تر ۳۲۱۰ محسوب می‌شد.
این گوشی که توانست تعادل خوبی میان زیبایی، کیفیت و قیمت مناسب برقرار کند حدود ۱۲۵ میلیون فروش در سراسر جهان را برای نوکیا به ارمغان آورد. ۳۳۱۰ همچنان هم به عنوان سمبل استقامت و استحکام شناخته می شود!


Nokia 7650- نوکیا 7650 اولین گوشی نوکیا با سیستم‌عامل سیمبین بود؛ سیستم‌عاملی که بسیاری از گوشی‌های هوشمند جهان برای سال‌ها از آن استفاده کردند. 7650 همچنین اولین گوشی نوکیا بود که به دوربین مجهز شده بود.


Nokia 6800 - نوکیا 6800 یکی از نمونه‌های طراحی جسورانه نوکیا محسوب می‌شود. صفحه‌کلید‌های این گوشی از دو طرف چرخیده و یک صفحه‌کلید QWERTY کامل را ایجاد می‌کرد.
این گوشی که به گوشی پروانه‌ای نیز معروف شد توانست توجه کاربران زیادی را به خود جلب کند و نوکیا چند گوشی دیگر نیز با همین طرح به بازار روانه کرد.


Nokia NGage -  تلاش نوکیا برای ورود به عرصه بازی موبایلی و حمله به کنسول دستی محبوب نینتندو بود. در این گوشی میکروفون و بلندگوی مکالمه در کنار دستگاه قرار داشت که مکالمه را به صورت عجیبی دشوار کرده بود. نوکیا بعدها از این مشکل آگاه شد و N-Gage بعدی را متفاوت طراحی کرد.


Nokia 7600 - نوکیا 7600 را نیز می‌توان یکی از طراحی‌های شاخص نوکیا در سال ۲۰۰۳ نامید. این گوشی از اولین گوشی‌های نوکیا با قابلیت استفاده از شبکه مخابراتی نسل سوم 3G نیز محسوب می‌شد. قابلیتی که حدود ده سال بعد در کشورمان به صورت محدود راه‌اندازی شده است!


Nokia-7610- نوکیا 7610 در اواسط سال ۲۰۰۴ نیز با الهام از طرح کلی ۷۶۰۰ عرضه شد اما کار کردن با آن آسان‌تر بود و همچنین به یکی از گوشی‌های محبوب در ایران نیز تبدیل شد.


Nokia-7280 - نوکیا 7280 نشان می‌دهد که نوکیا هیچ‌گاه از آزمون و خطا نمی‌ترسید و این گوشی که بیشتر به رژ لب شبیه بود در سال ۲۰۰۴ تعجب هنگان را برانگیخت. این گوشی سیمبینی هیچ صفحه کلید و یا صفحه‌نمایش لمسی نداشت و فروش آن نیز بسیار محدود بود.


Nokia-7710 - نوکیا 7710 اولین تلاش نوکیا برای تولید گوشی‌های با صفحه‌نمایش لمسی بود. این گوشی که در سال ۲۰۰۴ با یک شکل عجیب برای آن زمان و بدون کیبرد عرضه شد بسیاری را گیج کرد و نتوانست موفقیت مورد نظر نوکیا را کسب کند.


Nokia-9300 - نوکیا 9300 که در سال ۲۰۰۵ عرضه شد تلاشی برای ورود سری Communicator به بازار انبوه بود. این گوشی که با امکانات سری Communicator عرضه شد هیچ‌گاه با این عنوان برای فروش تبلیغ نشد.


Nokia-770-Internet-Tablet - تبلت نوکیا 770 اولین دستگاه نوکیایی با سیستم‌عامل Maemo بود که بعدها MeeGo نام گرفت. این سیستم‌عامل قرار بود آینده نوکیا لقب بگیرد.


Nokia-N93 - نوکیا N93 در سال ۲۰۰۶ توانست با طراحی متفاوت به همراه لنز کارل زایس توجه زیادی را جلب کند. این گوشی به اعتقاد نوکیا یک گوشی هوشمند همه‌کاره به اضافه یک دوربین فیلم‌برداری بود!


Nokia-N95- نوکیا N95 یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نوکیا با N95 و صفحه‌نمایش بزرگ و دوربین قدرتمندش صورت گرفت که بسیاری آن را اولین قاتل آیفون در سال ۲۰۰۷ نامیدند.


Nokia-N97 - نوکیا N97: با افزایش کیفیت و کاهش قیمتگوشی‌های ویندوزموبایل و همچنین محبوبیت روزافزون آیفون، نوکیا تصمیم گرفت یک گوشی با صفحه‌نمایش لمسی، دوربین عالی و کیبرد کامل عرضه کند تا بتواند دوباره توجه همگان را به سوی محصولاتش جلب کند.


Nokia-5800 - نوکیا 5800: 5800 را می‌توان یک N97 بدون کیبرد و با دوربینی ضعیف‌تر نامید که به علت قیمت بسیار مناسب فروش بسیار خوبی داشت و به یکی از گوشی‌های محبوب کشورمان نیز تبدیل شد.


Nokia-E71 - نوکیا E71: در حالی که N۹۵ و N۹۷ تلاشی برای شکست آیفون بودند، E71 برای رقابت مستقیم با بلک‌بری عرضه شد. به علت کیفیت بالای ساخت و کیبرد مناسب این گوشی فروش خوبی به دست آورد اما سیستم‌عامل آن در حال انقراض بود!


Nokia-X7 - نوکیا X7 اولین گوشی نوکیا بود که با نسل سوم سیمبین عرضه شد. این سیستم‌عامل بعدها به Anna و سپس Belle نیز تغییرنام و آپدیت یافت.



Nokia-N9 - نوکیا N9: طراحی بسیار جذاب این گوشی احتمالاً برای همگی آشناست چرا که گوشی‌های لومیا در سال‌های بعد با طراحی بسیار مشابه با آن عرضه شدند. N9 با سیستم‌عامل MeeGo امید جدید نوکیا برای مبارزه با اندروید و iOS محسوب می‌شد که در سال ۲۰۱۱ عرضه شد. این گوشی همچنین آخرین گوشی پرقدرت نوکیا پیش از کوچ به ویندوزفون نیز محسوب می‌شود.


Nokia-808-PureView - نوکیا 808 PureView‌ تنها یک عیب بسیار بزرگ داشت: سیمبین. دوربین فوق‌العاده ۴۱ مگاپیکسلی آن هنوز هم دارای یکی از بزرگ‌ترین سنسورها در میان تمامی کمرافون‌های بازار است.


Lumia-800 - نوکیا لومیا 800: اولین تلاش نوکیا برای ورود به وادی ویندوزفون با لومیا ۸۰۰ شروع شد که در واقع یک N9 با سیستم‌عامل ویندوزفون ۷ محسوب می‌شد و زمینه‌ساز لومیاهای بعدی با کیفیت ساخت بالا و رنگ‌های متنوع مشهورش شد.

شما از گوشی‌های نوکیا چه خاطراتی دارید و خاطره‌انگیزترین گوشی نوکیا را کدامیک می‌دانید؟

بهترین اپراتور برای اینترنت


کدام اپراتور تلفن همراه اینترنت بهتری دارد؟ یا کدامیک ارزان‌ترین اینترنت را به کاربرانشان ارائه می‌دهند؟ در این بین کدام شرکت شبکه گسترده‌تری دارد و مشترکین خود را راضی نگه داشته است؟ اینها سوالاتی است که بعضا از سوی کاربران مطرح می‌شوند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، بسیاری از کاربران دوست دارند هنگام حرکت اینترنت همراه داشته باشند، بهترین گزینه برای این افراد استفاده از اینترنت موبایل است چراکه طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کنندگاه وایمکس نمی‌توانند به مشتریان خود در هنگام حرکت اینترنت ارائه کنند.

در همین راستا سه اپراتور ایرانسل، همراه اول و رایتل به مشترکین خود اینترنت همراه ارائه می‌دهند. به دلیل انحصار نسل سوم که تا چندی پیش در دست رایتل قرار داشت دو شرکت دیگر نمی‌توانستند به مشترکین خود اینترنت نسل سوم بدهند.

درحقیقت ایرانسل و همراه اول با استفاده از تکنولوژی GPRS کاربرانشان را به اینترنت متصل می‌کنند. این تکنولوژی که روی نسل دوم خطوط تلفن همراه ارایه می‌شود می‌تواند سرعتی بین ۵۶ تا ۱۱۴ کیلوبیت برثانیه را در اختیار کاربران قرار دهد.

شبکه ایرانسل که در سطح کشور گسترده شده، در حال ارائه خدمات GPRS به مشترکین خود است. طبق اطلاعاتی که اپراتور دوم منتشر کرده آنتن‌های مخابراتی این شرکت از GPRS به EDGE ارتقا پیدا کرده‌اند.
در تکنولوژی EDGE کاربر می‌تواند حجم تبادل داده خود را تا ۲۳۶ کیلوبیت بر ثانیه افزایش دهد.

قیمت اینترنت این شرکت برای سیم کارت‌های دائمی و اعتباری پنج ریال و برای سیم‌کارت‌های پیام رسان سه ریال به ازای هرکیلوبایت است. به علاوه کاربر می‌تواند یک بسته ۳۰ روزه با حجم دو گیگابایت را به قیمت ۱۰ هزار تومان از ایرانسل خریداری کند.

امکانات مربوط به اینترنت همراه در سبد کالای همراه اول نیز دیده می‌شود. کاربر می‌تواند بسته ۳۰ روزه این شرکت که حجمش معادل ۲.۵ گیگابایت است را به قیمت ۱۰ هزار تومان تهیه کند. به علاوه قیمت مصرف داده در همراه اول چهار ریال اعلام شده است.

اپراتور رایتل هم به پشتوانه فناوری ۳G به کاربرانش اینترنت ارایه می‌کند و قیمت اینترنت این اپراتور به ازای هر کیلوبایت در ثانیه دو ریال است. کاربر باید برای یک بسته ۱.۵ گیگابایتی ۳۰ روزه با سرعت ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیه، هزینه معادل ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان را پرداخت کند.

تعرفه های 3 اپراتور تلفن همراه کشور


 از زمانی که مقدمات راه‌اندازی شبکه تلفن همراه در کشور پایه‌ریزی شد بیش از 20 سال می‌گذرد. اولین گروه از ایرانیان متقاضی موبایل در تیرماه 1372 برای دریافت سیم‌کارت ثبت‌نام کردند و اگرچه این فناوری با هدیه 4 عدد سیم‌کارت‌ به نهاد ریاست جمهوری در مردادماه سال 1373 به‌صورت آزمایشی در ایران راه‌اندازی شد، اما عموم مردم برای دسترسی به شبکه تلفن همراه تا اواسط سال بعد منتظر دریافت سیم‌کارت خود ماندند. به این ترتیب تلفن همراه در شهریور 1374 با حدود ده هزار مشترک، آن هم فقط در محدوده تهران بزرگ، رسما در کشور آغاز به کار کرد.

تا پیش از حضور اپراتور دوم، استفاده از شبکه تلفن همراه تنها برای برخی خانواده‌ها که امکانات مالی بیشتری در اختیار داشتند امکان‌پذیر بود و موبایل یک کالای نسبتا لوکس به شمار می‌رفت. اما با ورود سیم‌کارت‌های ایرانسل در مهرماه 1385 به شهرهای تهران، مشهد و تبریز و تلاش این شرکت برای به دست آوردن سهم از بازار تلفن همراه، فضای رقابتی در این حوزه ایجاد و با کاهش قیمت سیم‌کارت، کم‌کم این بازار برای عموم مردم رونق بیشتری گرفت.

حضور تالیا به عنوان سرویس‌دهنده و رایتل به عنوان اپراتور سوم نیز به گسترش هرچه بیشتر این بازار کمک کرد به‌نحوی که طبق آخرین گزارش رسمی منتشر شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با توزیع نزدیک به 118 میلیون خط تلفن همراه در کشور که بیش از 60 میلیون خط آن تا انتهای شهریور 1392 فعال بوده است، ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور در تاریخ مذکور به عدد 79٪ رسیده و پیش‌بینی می‌شود با توسعه نسل سوم خدمات شبکه تلفن همراه و افزایش پهنای باند اینترنت همراه، این رقم افزایش یابد.

در چنین وضعیتی، یکی از معیارهای کاربران برای انتخاب اپراتور تلفن همراه، هزینه‌های مکالمه، پیامک و خدمات مبتنی بر داده‌ها بر بستر شبکه اپراتور مورد نظر است. شاید بتوان با نگاهی به جداول تعرفه‌های اپراتورها که در وب‌سایت رسمی این شرکت‌ها درج شده است انتخاب بهتری داشت. پس با ما همراه باشید تا آخرین تغییرات در تعرفه خدمات تلفن همراه اپراتورها را بررسی کنیم.

همراه اول با شعار بزرگترین اپراتور تلفن همراه در خاورمیانه و پوشش بیشتر شبکه نسبت به دو رقیب خود، جدول تعرفه‌ای به شکل زیر را دارد:

تعرفه به ریال

شرح هزینه خدمات همراه اول

ردیف

570

هر دقیقه مکالمه همراه اول دائمی با تلفن ثابت

1

570

هر دقیقه مکالمه همراه اول دائمی با همراه اول

2

625

هر دقیقه مکالمه همراه اول دائمی با سایر اپراتورها

3

670

هر دقیقه مکالمه همراه اول اعتباری با تلفن ثابت

4

670

هر دقیقه مکالمه همراه اول اعتباری با همراه اول

5

937

هر دقیقه مکالمه همراه اول اعتباری با سایر اپراتورها

6

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت دائمی

7

222

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت دائمی

8

500

هر 50 کیلوبایت پیام چندرسانه ای  (MMS)از سیم‌کارت دائمی

9

106

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت اعتباری

10

264

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت اعتباری

11

500

هر 50 کیلوبایت پیام چندرسانه ای  (MMS)از سیم‌کارت اعتباری

12

4

 هر کیلو بایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
در ساعات اوج روزهای عادی

13

1

 هر کیلوبایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
در ساعات غیر اوج روزهای عادی و کلیه ساعات جمعه‌ها و ایام تعطیل

14

جدول تعرفه‌های ایرانسل به شرح زیر است:

تعرفه به ریال

شرح هزینه خدمات ایرانسل

ردیف

499

هر دقیقه مکالمه ایرانسل دائمی با خط ایرانسل دیگر

1

625

هر دقیقه مکالمه ایرانسل دائمی با سایر خطوط

2

620

هر دقیقه مکالمه ایرانسل اعتباری با خط ایرانسل دیگر

3

852

هر دقیقه مکالمه ایرانسل اعتباری با سایر خطوط

4

359

هر دقیقه مکالمه آی‌سیم با خط ایرانسل دیگر در ساعات غیر اوج

5

499

هر دقیقه مکالمه آی‌سیم با خط ایرانسل دیگر در ساعات اوج

6

499

هر دقیقه مکالمه آی‌سیم با خط ثابت در تمام ساعات

7

625

هر دقیقه مکالمه آی‌سیم با سایر اپراتورها در تمام ساعات

8

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت دائمی

9

128

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت دائمی در ساعات غیر اوج

10

160

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت دائمی در ساعات اوج

11

100

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت اعتباری

12

160

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت اعتباری در ساعات اوج

13

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت آی‌سیم در تمام ساعات

14

160

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت آی‌سیم در تمام ساعات

15

100

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت پیام‌رسان

16

100

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت پیام‌رسان

17

320

هر پیام چندرسانه ای  (MMS)از سیم‌کارت دائمی، اعتباری یا پیام‌رسان

18

5

 هر کیلو بایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
توسط سیم‌کارت‌های دائمی، اعتباری و آی‌سیم در ساعات اوج

19

3

 هر کیلو بایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
توسط سیم‌کارت‌ پیام‌رسان در ساعات اوج

20

1

 هر کیلوبایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
توسط سیم‌کارت‌های دائمی، اعتباری، آی‌سیم و پیام‌رسان در ساعات غیر اوج

21

رایتل نیز که در حال حاضر تنها ارائه‌کننده شبکه نسل سوم (3G) در کشور است، خدمات خود را با این تعرفه‌ها به مشتریان ارائه می‌کند:

تعرفه به ریال

شرح هزینه خدمات رایتل

ردیف

555

هر دقیقه مکالمه رایتل دائمی با خط رایتل دیگر

۱

625

هر دقیقه مکالمه رایتل دائمی با سایر خطوط

۲

695

هر دقیقه مکالمه رایتل اعتباری با خط رایتل دیگر

3

895

هر دقیقه مکالمه رایتل اعتباری با سایر خطوط

4

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت دائمی

5

220

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت دائمی

6

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت اعتباری

8

220

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت اعتباری

9

89

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) فارسی از سیم‌کارت دیتا

10

220

هر صفحه پیام کوتاه (SMS) انگلیسی از سیم‌کارت دیتا

11

400

هر پیام چندرسانه ای  (MMS)از سیم‌کارت دائمی، اعتباری یا دیتا

12

0.5

 هر کیلوبایت دریافت و ارسال داده از طریق اینترنت (GPRS)
توسط سیم‌کارت‌های دائمی، اعتباری و دیتا در ساعات غیر اوج

15

شاید رجوع به جداول فوق و مشاهده طرح‌ها و خدمات متنوع، به سردرگمی خوانندگان محترم منجر شود. به همین علت، دو جدول زیر که مقایسه‌ای بین تعرفه خدمات اپراتورهای مختلف ارائه می‌دهد را برای شما تهیه کرده‌ایم. این اطلاعات مربوط به پس از اعمال تغییرات در تعرفه خدمات سیم‌کارت دائمی اپراتور همراه اول و فلت‌سازی تعرفه‌ها و حذف هزینه جابجایی توسط این اپراتور است. گفتنی است اپراتورهای رایتل و ایرانسل از ابتدای راه اندازی شبکه خدمات خود، هزینه‌ها را به‌صورت فلت و بدون دریافت هزینه‌های جابجایی دریافت می‌کرده‌اند.

تعرفه‌های سیم‌کارت دائمی اپراتورها (به ریال)

اپراتور/

نوع تماس

داخل شبکه

خارج شبکه

پیامک فارسی

پیامک لاتین

پیام چندرسانه‌ای

خدمات داده

همراه اول

570

625

89

222

500

غیر اوج = 1

اوج = 4

ایرانسل

499

625

89

128-160

320

غیر اوج = 1

اوج = 5

آی‌سیم ایرانسل

359 تا 499

499 تلفن ثابت

625 اپراتورهای دیگر

89

160

-

غیر اوج = 1

اوج = 5

رایتل

555

625

89

220

400

0.5

 

تعرفه‌های سیم‌کارت اعتباری اپراتورها (به ریال)

اپراتور/

نوع تماس

داخل شبکه

خارج شبکه

پیامک فارسی

پیامک لاتین

پیام چندرسانه‌ای

خدمات داده

همراه اول

670

937

106

264

500

غیر اوج = 1

اوج = 4

ایرانسل

620

852

100

160

320

غیر اوج = 1

اوج = 5

رایتل

695

895

89

220

400

0.5

با در نظر گرفتن این که خانه‌های سبزرنگ نشان‌دهنده تعرفه ارزان‌تر آن اپراتور برای آن خدمت خاص و خانه‌های قرمزرنگ نشان‌دهنده تعرفه گران‌تر آن اپراتور برای آن خدمت خاص است و با عنایت به این که در این جداول، کیفیت خدمات، پوشش شبکه، نسل شبکه دیتا، خدمات پشتیبانی و ... لحاظ نگردیده و تنها تعرفه خدمات مورد نظر بوده است، انتخاب اپراتور مناسب را به خوانندگان عزیز واگذار می‌کنیم.

مرجع : mobile.ir

10 گوشی برتر ویندوزفون بازار


وقتی که ویندوز فون 8 در سال 2012 به بازار ارایه شد، با توجه به تفاوت‌هایی که با دو سیستم‌عامل رقیب یعنی اندروید و ios داشت، به نظر می‌رسید که بازار موبایل باید منتظر تکان شدیدی از سوی این سیستم‌عامل باشد. اما این اتفاق نیفتاد و عملا باعث کاهش فروش محصولات مایکروسافت در بازار تلفن همراه نیز شد.


ه هرحال بازار همچنان منتظر مقاومت مایکروسافت بود که ویندوز فون 8.1، با قابلیت‌های جدیدی که برخی از آنان از اندروید و ios به عاریه گرفته شده بود، وارد بازار گردید. در اینجا ما سعی کردیم بهترین گزینه‌های موجود در بازار که از این سیستم‌عامل بهره می‌برند، به شما معرفی کنیم. پس با گجت نیوز همراه باشید.

1- نوکیا لومیا 520

  • قیمت:85 یورو معادل 380 تا 430 هزار تومان
  • حافظه داخلی: ۸ گیگابایت

این گزینه ممکن است جز گزینه‌های گران، شیک و یا قدرتمند بازار نباشد، اما توانسته است به راحتی در سر لیست ما قرار گیرد.گوشی فوق با توجه به قیمت مناسبش از یک صفحه نمایش 4 اینچی و پردازنده ای دو هسته‌ای با فرکانس 1 گیگاهرتز بهره می‌برد.شاید این گوشی تمامی انتظارات شما از امکانات روز را برآورده نکند، اما هنوز یکی از مفیدترین و سرگرم‌کننده ترین گوشی‌های بازار است.

2- نوکیا لومیا 1520

  • قیمت: 730 یورو معادل 1.800 تا 2 میلیون تومان
  • حافظه داخلی: 32 گیگابایت

اگر دنبال تلفن همراهی با سایز بزرگ می‌گردید، لحظه‌ای در خرید این فبلت ۶ اینچی شک نکنید. این دستگاه علاوه بر صفحه نمایش بزرگ خود، از ویژگی‌های بسیار خوب دیگری نیز بهره می‌برد که باعث می‌شود در لیست بهترین‌های ما قرار گیرد.لومیا 1520 اولین فلبتی بود که در کنار سیستم‌عامل خود از صفحه نمایشی با وضوح فول اچ دی بهره می‌برد. همچنان پردازنده این غول ۶ اینچی ۴ هسته‌ای بوده که عاشقان فیلم و موزیک را به سوی خود فرا می‌خواند!باید بدانید که علاوه بر این امکانات و ویژگی‌های عالی این فبلت، دوربینی باقدرت 20 مگا پیکسل نیز این تلفن همراه را همراهی می‌کند! پس اگر سایز گجت شما اهمتی برایتان ندارد، در انتخابش شک نکنید.

3- نوکیا لومیا 925

  • قیمت: 290 یورو معادل 1.130 تا 1.300 هزار تومان
  • حافظه داخلی: 16 گیگابایت
  • نقره‌ای، شیک و تنها گوشی فلزی ویندوز فونی نوکیا!

لومیا 925 را می‌توان شاخصی استاندارد برای گوشی‌های هوشمند دانست.این تلفن همراه نسخه آپدیت شده لومیا 920 است که با امکانات بروز‌تری در اختیار کاربران قرار گرفته است. اگرچه این دستگاه به طور کامل فلزی نیست اما می‌توان آن را باریک‌ترین تلفن همراه نوکیا دانست.در نگاه اول، تفاوت بسیار زیادی بین مدل 920 و 925 مشاهده نمی‌شود. این گوشی هوشمند به همراه یک دوربین 8.7 مگا پیکسلی و با لنز pureview در اختیار کاربران قرار گرفته است. در واقع این گوشی بزرگ‌شده مدل 920 است!

4- نوکیا لومیا 1020

  • قیمت:370 یورو معادل 1.570 تا 1.900 هزار تومان
  • حافظه داخلی: 32 گیگابایت
  • بالاترین دوربین در کنار امکاناتی متوسط!

لومیا 1020 دارای دوربینی باقدرت 41 مگا پیکسل در کنار لنز pureview و فلش زنون است که به شما امکان ثبت تصاویری ناب را می‌دهد. با این حال سایر مشخصات گوشی در مقایسه با سایر گوشی‌های هم رده، چنگی به دل نمی زند.صفحه نمایش و پردازنده این گوشی، از مدل های 820 و 925 بالاتر نبوده و البته به اندازه کافی نیز قدرتمند نیستند. با این حال با توجه به اینکه قیمت این گوشی اخیرا به شدت کاهش پیدا کرده است، افرادی که توانایی عکاسی بالایی دارند می‌توانند از دوربین این گوشی استفاده ویژه‌ای ببرند. در واقع دوربین این گوشی می‌تواند بیشتر به درد شما بخورد تا سایر امکانات این تلفن همراه! پس ابتدا فکر کنید بعد اقدام به خرید این دوربین کنید.

5- نوکیا لومیا 820

  • قیمت: 285 یورو، 820 تا 950 هزار تومان
  • حافظه داخلی 8 گیگابایت

لومیا 820، یکی از بهترین جایگزین‌ها برای لومیا 920 به شمار می رود.این تلفن همراه اولین سری گوشی‌های لومیاست که می‌توان قاب آن را تغییر داد. چیزی که در سری‌های گذشته گوشی‌های نوکیا دیده بودیم؛ بنابراین می‌توانید رنگ آن را با سایر وسایلتان ست کنید!این اسمارت فون از مدل 720 بسیار دوست‌داشتنی تر است. این گوشی به همراه پردازنده ۲ هسته‌ای کوالکام به بازار عرضه شده است.

6- نوکیا لومیا 720

  • قیمت: 170 یورو. 680 تا 860 هزار تومان
  • حافظه داخلی: 8 گیگابایت

یک گوشی کاملا میان رده! این تلفن همراه از لحاظ امکانات یک گوشی میان رده محسوب شده و نمی‌توان انتظار زیادی از آن داشت. صفحه نمایش این گوشی 4.3 اینچی بوده و دارای پردازنده‌ای دو هسته‌ای است.طراحی ظاهری این تلفن همراه، در حد گوشی‌های سطح بالا طراحی شده است. در کل این گوشی نسبت به قیمتش می‌توان گزینه خوبی باشد.

7- HTC Windows Phone 8X

  • قیمت: 207 یورو.
  • حافظه داخلی:16 گیگ

می‌رسیم به اولین گزینه غیر نوکیایی در لیست 10 گوشی برتر ویندوز فونی! این گوشی در واقع امضای اصلی مایکروسافت در جهت معرفی سیستم‌عامل ویندوز فون ۸ محسوب می‌شود.این اسمارت فون از تکنولوژی beats Audio بهره برده و دارای صفحه نمایشی قوی و باکیفیت است؛ اما سایر امکانات این تلفن همراه ما را کمی از خرید این گوشی منصرف می‌کند!

8- نوکیا لومیا 625

  • قیمت: 173 یورو. 770 هزار تومان
  • حافظه داخلی: 8 گیگابایت

اسمارت فونی جهت بودجه‌های پایین. این گوشی در قیاس با لومیا 520 دارای دو ویژگی اصلی است، ابتدا فعال شدن قابلیت 4G و استفاده از صفحه نمایشی 4.7 اینچی. البته پردازنده این گوشی از پردازنده لومیا 720 نیز قوی تر است!اما دلیلی که این گوشی در انتهای لیست ما قرار گرفته است، چگالی پیکسلی پایین صفحه نمایش این اسمارت فون (201ppi) است.

9- نوکیا لومیا 920

  • قیمت: 220 یورو معادل یک میلیون تومان
  • حافظه: ۳۲ گیگابایت

این پرچم‌دار نوکیا، جایگزینی بر نسخه قبل یعنی 920 است. با امکاناتی بیشتر و قیمتی پایین‌تر!

10- HTC Windows Phone 8S

  • قیمت: 133 یورو
  • حافظه داخلی: ۴ گیگ (با قابلیت افزایش)

این اسمارت فون از برادر خود، کوچک‌تر، زیباتر و دارای طراحی رنگارنگ‌تری است! این گوشی می‌تواند یک سورپرایز برای اسمارت فون های میان رده باشد!مهم‌ترین ویژگی این تلفن همراه، ظاهر زیبای آن است که توانست خود را در میان لیست ما قرار دهد.


منبع : گجت نیوز

فیلترینگ واتس اپ

گویا بعد از فیلتر اینستاگرام و وی‌چت، این‌بار قرعه قرعه به نام واتس‌اپ افتاده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اجرای فیلترینگ سرویس واتس اپ گفت: این موضوع در یکی از جلسات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و با توجه به نقصان شرایط رای گیری در جمع بندی نهایی، در جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهوری مطرح شد.


به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی ادامه داد: براساس نظر رئیس جمهور موضوعات مرتبط با شبکه های اجتماعی قبل از هر اقدامی در کمیسیون های تخصصی شورایعالی فضای مجازی بررسی خواهد شد.

وی گفت: موضوع واتس اپ در یکی از جلسات کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح و با توجه به نقصان شرایط رای گیری در جمع بندی نهایی، در جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهوری مطرح شد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: براساس نظر رئیس جمهور مقرر شد قبل از هر اقدام این مطلب و دیگر موضوعات شبکه های اجتماعی در کمیسیون های تخصصی شورای عالی فضای مجازی مطرح و پس از بررسی پیشنهادهای اجرایی برای تصمیم گیری به این شورا اعلام شود.

به گزارش مهر، اواخر هفته گذشته دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از تصویب مسدود کردن شبکه اجتماعی واتس اپ خبر داد و گفت: زمان اجرایی شدن این مصوبه هنوز مشخص نیست.

چندی قبل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص فیلتر کردن واتس اپ گفته بود که ما بر این باوریم هیچ یک از شبکه های اجتماعی نباید به دلیل مسائل اقتصادی و تسهیلاتی که برای کاربران فراهم می کند فیلتر شوند؛ مگر اینکه این شبکه ها مضرات دیگر و یا بحث مشکلات اخلاقی را به دنبال داشته باشند.

به گفته وی براساس نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اینکه این شبکه ها می توانند تسهیلاتی در خدمت کاربران قرار دهند امیدواریم در داخل کشور هم بتوان شبکه های مشابهی را طراحی کرد تا ارتباطات مردم سریعتر و راحت تر صورت بگیرد